Societats Federades

FCC Territorial de Barcelona

Societat: CETRERIA SIGLO XXI


Població: Barcelona Adreça: Barcelona
Email: cetreriaxxi@gmail.com Web: Plana Web
Telèfon: 649 91 88 25  

Ampliar FotografiaFalconeria al Segle XXI és una societat esportiva creada a l’any 2011 que neix de la il•lusió i l’esforç d’un grup d’amics vinculats a la falconeria, ja sigui per practicar-la o bé per disfrutar-la en companyia de falconers.

Que ens identifica:

Iniciativa: som persones emprenedores, i volem que el nostre esperit d’evolució ajudi a portar la falconeria a un context social de coneixement i respecte per aquest noble art.

Progrés: ens recolzem en les noves tecnologies i en les xarxes socials per apropar opinions i millorar com a col•lectiu falconer.

Qualitat humana: volem promoure les bones formes falconeres des de la cohesió, el bon enteniment i el respecte als nostres companys.


Quins son nostres objectius:

Afició:
poder gaudir de la falconeria junt a companys i ocells.

Medi ambient: col•laborar amb institucions i altres societats per millorar el sistema, ja sigui participant activament en programes de gestió mediambiental vinculades a la pràctica de la falconeria, com col•laborant en la divulgació del impacte dels rapinyaires a l’ecosistema i els beneficis de la falconeria al camp.

Legislació: participar amb la resta de societats de Catalunya per assolir un nivell de cohesió que ens permeti tenir força suficient per sol•licitar camps de vol per la pràctica de les diferents modalitats de falconeria i accés als vedats de caça. Tenir una major repercussió en la Federació de Caça per aconseguir cursos i recursos per millorar la pràctica de la nostra afició.


En definitiva el nostre objectiu es aconseguir que l’art de la falconeria, declarat com Patrimoni Immaterial per la UNESCO, arribi a les metes que el corresponen.

Moltes gràcies per tot.

Salutacions
Inma Fernández   
Ampliar Fotografia   Ampliar Fotografia  


ESDEVENIMENTS PUBLICATS PER LA SOCIETAT:

En aquest moment la societat no ha publicat cap esdeveniment.


Vols que la teva societat disposi d'un espai web com aquest?
Servei Gratuït per les Societats Federades de Barcelona
 

 

 

Enrere

 

 

Legislació Societats. Últims Documents:Sol•licitud d'autorització excepcional de caça major i/o menor per danys
Existència de nova normativa (2012) i procediments que permeten fer, legalment, la captura de conills o altres especies de major o menor; cinegètiques i no protegides: tórtora turca, .....> Més Informació


 

Pòster de Batuda del Senglar
Poster en la campanya de sensibilització i respecte per les batudes de senglar. Grandaria A-3. Més Informació


 

Full de notificació captures anual de la societat als serveis territorials
Full de notificació captures anual de la societat als serveis territorials. Omplir les dades i enviar als Serveis Territorials. Més Informació


 

Estatuts per al Règim i Govern de la Federació Catalana de Caça
Modificació estatuaria, aprovats en assemblea general extraordinària de la Federació Catalana de Caça celebrada en desembre de 2011 Més Informació