Societats Federades

FCC Territorial de Barcelona

Societat: SOCIETAT ESPORTIVA ELS LLODRIGONS


Població: Pont de Vilomara i Rocafort Adreça: Rte. Cal Curro, Avda. Constitució, 95
Email: llodrigons@gmail.com Web: Plana Web
Telèfon: 609 338 624  

Ampliar FotografiaCreada al 1996, la Colla dels Llodrigons es una colla d’amics dedicats a la caça del porc senglar Entre el termes de Pont Vilomara, Sant Vicenç de Castellet, Manresa, Mura, Rellinars.

Actualment es caça a l’APC del Pont de Vilomara i altres amb un PTGC conjunt de 1400H., a mes de gaudir de algunes àrea de caça dins de la ZCC del Parc de Sant Llorenç i Serra de l’Obac dintre d’un marc de estreta col•laboració amb la Diputació de Barcelona i gestió del mateix Parc.

A l’actualitat, com a la majoria de colles, hi ha molt poc relleu generacional i cada vegada es mes difícil mantenir un nombre òptim de socis per el funcionament de las societats i consegüentment de les caceres.

Us convidem a que vingueu a conèixer-nos, a la colla i als espais naturals on gaudim de la nostre afició de forma respectuosa i responsable.

Qualsevol que pugui estar interessat en venir a conèixer-nos, que es posi en contacta abans del 15 de Juliol via E-mail: llodrigons@gmail.com, deixant el seu nom i numero de telèfon. El mes aviat possible ens posarem en contacte amb vosaltres.

Us esperem¡¡

Fins aviat.

Nota: Pots contactar per telèfon al 609 338 624 (envia’m missatge SMS amb el text “llodrigons” i de seguida que pugui et/us trucaré)


   
Ampliar Fotografia   Ampliar Fotografia  


ESDEVENIMENTS PUBLICATS PER LA SOCIETAT:

En aquest moment la societat no ha publicat cap esdeveniment.


Vols que la teva societat disposi d'un espai web com aquest?
Servei Gratuït per les Societats Federades de Barcelona
 

 

 

Enrere

 

 

Legislació Societats. Últims Documents:Sol•licitud d'autorització excepcional de caça major i/o menor per danys
Existència de nova normativa (2012) i procediments que permeten fer, legalment, la captura de conills o altres especies de major o menor; cinegètiques i no protegides: tórtora turca, .....> Més Informació


 

Pòster de Batuda del Senglar
Poster en la campanya de sensibilització i respecte per les batudes de senglar. Grandaria A-3. Més Informació


 

Full de notificació captures anual de la societat als serveis territorials
Full de notificació captures anual de la societat als serveis territorials. Omplir les dades i enviar als Serveis Territorials. Més Informació


 

Estatuts per al Règim i Govern de la Federació Catalana de Caça
Modificació estatuaria, aprovats en assemblea general extraordinària de la Federació Catalana de Caça celebrada en desembre de 2011 Més Informació